Scholy hrou 2012

18. 4. 2012 10:31
Rubrika: aktuality

V sobotu 14. 4. 2012 jsme se sešli na faře výjimečně už za brzkého rána, ne jako obvykle v 16 hodin, protože jsme jeli na děkanátní akci "Scholy hrou", která se letos konala v Dolní Lhotě. 

Tento rok pro nás bylo vymyšleno a připraveno téma "SHREK a jeho kamarádi". V úvodní scénce unesl krásnou Fionu zlý černokněžník. Rozdělili jsme se do skupin, abychom pomohli Shrekovi Fionu opět najít. Skoro každý z bolatické scholy byl v jiném družstvu, a tak jsme se mohli seznámit a skamarádit s dětmi z ostatních schol. 

Letos se netradičně soutěž mezi družstvy odehrávala venku v okolí školy. Museli jsme projít 7 stanovišť a splnit tam úkoly, které nám dali kamarádi Shreka - např. Kocour v botách a Šípková Růženka. Na každém jsme získali kousek mapy, kterou jsme museli posbírat celou, abychom zjistili, kde se Fiona nachází. V pamě však bylo málo informací, a proto bylo obtížně Fionu najít. Nakonec jsme ji našli u zlého černokněžníka, kterého jsme museli překonat. Fionu nám vydal po odhalení odpovědí na hádanky, které nám zadal.

Poté jsme měli chvíli čas na oddech ve škole, kde pro nás byly připraveny buchty a čaj na zahřátí. Tam jsme čekali než dorazí i ostatní družstva. 

Scholy hrou byly pak zakončeny již tradičně mší svatou, po které se všechny scholy rozloučily a rozjely se zase zpátky domů.

Těšíme se na další Scholy hrou!!!!!! :-)


Monika Theuerová

 

Malá fotodokumentace je po tímto odkazem:  www.signaly.cz/fotky/50707 

 

Všem dětem děkujeme za účast a rodičům za pomoc s dopravou :)                                Heli a Jane

Zobrazeno 864×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková